ULTRA SNELLE FYSIEKE DATAPADEN MET BEZ

In de machines waarvoor Van Mierlo Ingenieursbureau ontwikkelingen doet hebben we vaak te maken met snelle fysieke datapaden. Waarom fysiek, omdat in onze meet- en regeltechnische systemen uiteindelijk altijd iets fysieks moet gebeuren. Een druppel of een laserpuls moet tijdig en op de juiste locatie gelanceerd worden. Om dat goed te doen moeten we altijd rekening houden met de fysica, de basis van elk systeem.

BOARDCONTROLLER ETHERNET - ZYNQ

Een kijkje in de BEZ

BEZ

PCB

Alles overzichtelijk op een PCB gezet, klaar voor gebruik. Maar het ontwerp kan door Van Mierlo Ingenieursbureau ook meteen opgenomen worden in uw applicatie ontwerp.

BEZ

ZYNQ

In de Zynq processor zijn een FPGA en 2 ARM processoren samengevoegd. Hierdoor is een krachtig geheel gekregen om datapaden te creëren voor het communiceren en functioneren van de betreffende equipment. Op de Zynq draait een op petalinux gebaseerde Linux distributie. Hierop zijn native of Python3 applicaties te ontwikkelen.

BEZ

ETHERNET

Met de gigabit ethernet verbinding zijn snelle datapaden mogelijk. Ook is hier internet op mogelijk, handig voor (industrial) internet applicaties.

BOARDCONTROLLER

Volledige integratie

We hebben in hardware, firmware en software een degelijk basis ontwerp gemaakt die dat zorg draagt voor de juiste power boot sequence (voor de Zynq, RAM en ethernet), watchdog, settings in flash, console en status display. Een mooie vliegende start voor nieuwe projecten.

ZYNQ PROCESSOR

Het zenuwcentrum

In een Zynq processor zit de processing en de communicatie samengevoegd in een component. Dat levert snelheid en bedrijfszekerheid op, waar Van Mierlo Ingenieursbureau in haar meet- en regeltechnische ontwerpen graag gebruik van maakt. Inmiddels zijn alle mogelijkheden en tekortkomingen van deze Zynq processor ons bekend waardoor we een aantal mooie projecten hebben kunnen realiseren.

ETHERNET

Hoge snelheid communicatie

In en tussen machines is veel data communicatie noodzakelijk voor de goede werking. Een goed communicatie protocol is dan ook nodig en hierin heeft Ethernet haar diensten bewezen. Kortom, in principe kan je dus heel diep in een machine meekijken naar het functioneren. Zeker voor de maintenance is dit erg belangrijk.

TECHNISCHE MOGELIJKHEDEN

Onze BEZ technologie wordt inmiddels ook toegepast in enkele ontwerpen van klanten. Ziet u mogelijkheden voor uw applicatie, laat deze door Van Mierlo Ingenieursbureau B.V. ontwikkelen waarbij we de BEZ technologie integreren. Een goed fundament voor nieuwe uitdagingen.

Wilt u zelf met een BEZ aan de slag, een los BEZ board met bijbehorende library kan geleverd worden. Middels een apart vragenbudget kunnen ondersteuningsuren bijgekocht worden.