PREVALS MAAKT 3D PRINTINGonderzoek makkelijk

3D printtechnologie belooft ongekende mogelijkheden. Maar het veronderstelt wel de nodige inspanning om die belofte waar te kunnen maken. Material jetting is immers erg complex en vereist grondige research en voorbereiding. Prevals helpt u daarbij. Met dit slimme printhead evaluation system kunt u snel aan de slag!

PREVALS is een unieke research-opstelling die u in staat stelt te experimenteren met verschillende media en de extended settings van uw hotmelt printhead. Met dit systeem kunt u al na enkele uren (de opbouw van) materialen onderzoeken en bepalen wat de juiste instellingen zijn met betrekking tot de variabelen als temperatuur, onder- en overdruk, positionering en timing. Dankzij Prevals is uw printer snel gereed voor een vlekkeloze productie.

BEZ TECHNOLOGY INSIDE

Ultra nauwkeurig, betrouwbaar en snel

Ontdek Meer

Voor onderzoek en productie

Prevals productie kit

PREVALS is een research-opstelling. De componenten ervan lenen zich echter ook uitstekend voor toepassing in uw eigen printproductiesysteem.

De meeste modules hebben hun eigen application programming interface (JSON-RPC), met een eigen IP-adres. De onderlinge communicatie kan dus eenvoudig via ethernet met gewone TCP/IP interfacetechnieken worden georganiseerd. Door toepassing van dergelijke beproefde API-protocollen kunt u uitstekend uit de voeten met een standaard scripttaal als Javascript of Python.

MEER WETEN OVER MIOTO PREVALS?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

CONTACT